duminică, 12 februarie 2012

Whitney Houston a murit... Dumnezeu sa o odihneasca...


Whitney Houston a murit. UPDATE ora 11.40. Trupul artistei, gasit de bodyguard





Whitney Houston, cea care a domnit ca regina a muzicii pop pana cand vocea maiestuoasa si imaginea regala i-au fost devastate de consumul de droguri, a murit, sambata, la varsta de 48 de ani. Ea a fost gasita moarta in camera sa de hotel din Beverly Hills, in California.
UPDATE
Ora 11.00: Trupul neinsufletit al artistei a fost gasit in camera de hotel de bodyguardul sau. Whitney Houston inota in piscina hotelului, alaturi de fiica sa, Bobbi Kristina, cu doqar cateva zile inainte sa moara. Parea fericita, spun apropiati ai cantaretei, citati de CNN.
Ora 11.30: Mediul online reactioneaza fata de tragica disparitie a cantaretei. Site-urile de socializare precum Twitter si Facebook au transmis condoleante si mii de mesaje de regret la vestea mortii lui Whitney Houston.
Ora 12.30: Reactiile vedetelor la vestea mortii celebrei cantarete:
"Sunt zdrobita de durere la vestea mortii socante a prietenei mele, incomparabila doamna Whitney Houston." - Mariah Carey.
"Am pierdut o alta legenda. Condoleante familiei lui Whitney" - Christina Aguilera.
"Sunt absolut stupefiat de vestea trecerii in nefiinta a lui Whitney." - Quincy Jones.
"Nu am cuvinte. Condoleante familiei!" - Rihanna.
"O voce de inger, cu inima de miel, cu spirit de leoaica, cu o prezenta de zeita, te voi iubi mereu Whitney Houston." - Wyclef Jean.
"A fost ca o familie pentru mine. Imi va fi dor de ea" - Smokey Robinson.
"Nu pot sa cred ce am vazut la televizor..." - Aretha Franklin. 
Politia a raspuns la un apel de urgenta de la Beverly Hilton Hotel in Los Angeles, la aproximativ 3:45 PM (ora locala), a spus politistul Mark Rosen din Beverly Hills. Paramedicii, care erau deja la hotel in ajunul premiilor Grammy, s-au grabit sa ajunga cat mai repede la etajul patru unde se afla Houston. Ei au incercat sa o resusciteze, dar nu au reusit, transmite CBC. 
Houston a fost declarata moarta inainte de ora 3.55, a declarat Rosen. Trupul neinsufletit a lui Whitney Houston a ramas la hotel, in timp ce detectivii au inceput sa investigheze cazul.

Din primele cercetari, nu au fost semne ca ar fi fost omorata. 
"Nu au existat semne evidente de orice intentie criminala", a declarat Rosen. Si managerul artistei Kristen Foster a declarat ca deocamdata cauza decesului este necunoscut.
Moartea cantaretei Whitney Houston a venit in ajunul decernarii premiilor Grammy. Moartea ei a tras un val de tristete peste ceremonia de duminica.
Moartea artistei era de asteptat
Houston trebuia sa apara la Gala Premiilor Grammy de duminica. Potrivit Associated Press scrie ca, probabil, pentru Whitney "a fost cea mai asteptata noapte din ultimii ani". 
Houston a fost la repetitii pentru spectacolul in care trebuia sa apara. Cei apropiati artistei spun ca Houston a fost gasita despletita, uda de transpiratie si mirosea a bauturi alcoolice si tigari. Prietenii se asteptau sa se intample o tragedie in orice moment, din cauza consumului de droguri.
La apogeul carierei sale, Houston a fost fata de aur a industriei muzicale internationale. Din 1980 pana la sfarsitul anilor 1990, ea a fost unul dintre artistii cei mai bine vanduti din lume. Ea a uimit publicul cu vocea puternica si inegalabila, care a fost inradacinata de cand canta la biserica. Era iubita in intreaga lume.

A influentat cantareti precum Mariah Carey si Christina Aguilera
A avut succes si pe plan actoricesc, cum ar fi The Bodyguard. Per ansamblu, Whitney a avut o voce si imagine perfecte, dar si sex-appeal. Ea a influentat o generatie de tineri cantareti, de la Christina Aguilera la Mariah Carey.

Are 7 albume consecutive premiate cu discuri de platina
Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat sapte albume consecutive premiate cu discuri de platina, depasind la acest capitol chiar si trupa Beatles. Pe plan mondial, a vandut peste 140 de milioane de albume si 50 de milioane de single-uri, printre care se numara si piesa "I Will Always Love You", lansata in 1993 si care a devenit una dintre cel mai bine vandute melodii din toate timpurile. 
Whitney a debutat in 1985 cu albumul "Whitney Houston", care a avut vanzari de milioane de dolari, si a lansat hit-uri precum "Saving all my love for you", pentru care a castigat primul sau Premiu Grammy. in total, a primit sase astfel de distinctii si a fost nominalizata de peste 20 de ori. Printre trofeele pe care le-a primit sunt si doua premii Emmy si 30 de recompense la Billboard Music Awards. Unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale au fost "I will always love you", de pe coloana sonora a filmului "The bodyguard", in care de altfel a si jucat, "I wanna dance with somebody" si "One moment in time".Whitney a fost botezata chiar de regina muzicii soul, Aretha Franklin, si a avut una dintre cele mai stralucitoare cariere ale timpului sau, marcata insa de mari probleme din cauza consumului de droguri.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Don't forget to leave a comment!