duminică, 13 octombrie 2013

Charlie Hunnam renunta la rolul sau din ``Cele 50 de umbre ale lui Grey``


Charlie Hunnam a capatat statutul de star la Hollywood dupa ce a fost ales sa-l joace pe Christian Grey, in adaptarea pentru marele ecran a romanului erotic “50 Shades of Grey”. La doar o luna dupa ce s-a anuntat ca a luat rolul, Charlie renunta la acest proiect. Motivul trezeste suspiciuni…


Soc la Hollywood dupa ce s-a aflat ca Charlie Hunnam refuza rolul lui Christian Grey din “50 Shades of Grey”, adaptarea pentru marele ecran a romanului erotic scris de E.P.James.

Dupa mai bine de 18 luni de casting, producatorii filmului “50 Shades of Grey” l-au ales, la inceputul lunii septembrie, pe Charlie Hunnam sa joace rolul milionarului Christian Grey. Filmarile pentru pelicula adaptata dupa romanul omonim al lui E.T James urmau deja sa inceapa, urmand ca primul film al seriei sa aiba premiera in vara lui 2014.

In mod surprinzator, Hunnam renunta acum la rol din cauza programului sau foarte incarcat, acesta avand rolul principal in serialul tv de mare success “Sons of Anarchy”.

“Producatorii peliculei 50 Shades of Grey si Charlie Hunnam au cazut de acord asupra retragerii actorului din acest proiect din pricina programului sau extrem de solicitant, care nu-i permite sa se pregateasca asa cum se cuvine pentru rolul lui Christian Grey”, se precizeaza intr-un comunicat oficial.

Este insa surprinzator ca un actor ar renunta astfel la cea mai mare sansa din cariera lui, iar in ochii altora plecarea lui Hunnam trezeste suspiciuni. Se prea poate ca actorul sa fi fost concediat de productori dupa ce reactia primita din partea fanilor cartii nu a fost cea dorita. Fanii romanului lui E.P.James au cerut, prin intermediul unei petitii on-line, ca un alt actor sa-l joace pe Christian Grey.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Don't forget to leave a comment!