luni, 2 septembrie 2013

The Hunger Games 2: Faceți cunoștință cu adversarii lui Katniss

    Dacă în primul film şi în prima carte aflam cum stă treaba cu Jocurile Foamei, o competiţie pe viaţă şi pe moarte, în care şansele supravieţuirii măcar a unui singur participant sunt minime, în The Hunger Games: Catching Firevom fi spectatorii unei competiţii, cea cu numărul 75, cu o miză uriaşă - între foştii câştigători.

    Aceasta ar putea schimba pentru totdeauna faţa Panem-ului. Cum premiera filmului se apropie cu paşi repezi - este programată pentru sfârşitul lunii noiembrie, iată că departamentul de marketing al studiourilor Universal Pictures lansează afişele ce-i prezintă pe competitori. Katniss (Jennifer Lawrence) şi Peeta (Josh Hutcherson) trebuie să înfrunte concurenţi precum Enobaria (Meta Golding), Brutus (Bruno Gunn), Cashmere (Stephanie Leigh Schlund), Wiress (Amanda Plummer), Beetee (Jeffrey Wright) ori Johanna (Jena Malone). E o luptă în care sorţii de izbândă par de la bun început de partea dictatorialului Capitoliu.

    Enobaria a devenit faimoasă după ce, în cel de-al 62-lea concurs, în care s-a înscris ca voluntar, a sfâşiat gâtul unui alt tribut cu dinţii ei. Ulterior a devenit mentorul concurenţilor din Districtul 2. După ce a câştigat competiţia, şi-a ascuţit dinţii astfel încât toţi să aibă tăişul colţilor de vampir, după care şi i-a încrustat cu aur, în memoria victoriei repurtate. Enobaria luptă alături de Brutus la cea de-a 75-a ediţie a Jocurilor.

    Cashmere şi Gloss aparţin districtului cu numărul 1 şi sunt câştigătorii unor ediţii consecutive, de pe vremea când Katniss era încă un copil. Cashmere este arogantă, mânuieşte la perfecţie cuţitul. Leagă alianţă, împreună cu fratele ei, cu echipa alcătuită din Enobaria şi Brutus.

    Johanna excelează în aruncarea topoarelor, fiind descrisă de Katniss ca având o „scelerată înclinaţie pentru crimă”. Ea mânuieşte topoarele, întrucânt provine din Districtul 7 ce se ocupă cu meşteşugul cherestelei. Este alunecoasă şi vicleană.

    Beetee este tribut al Districtului 3, un geniu al dispozitivelor electronice şi electrice. A câştigat o ediţie anterioară a Jocurilor întrucât a creat o capcană electronică în care a ucis ultimele tributuri rămase în competiţie. El, împreună cu Wiress, vor purta costume ornamentate cu becuri la cea de-a 75-a ediţie a Jocurilor.


sursa: da click aici


Un comentariu:

Don't forget to leave a comment!