duminică, 16 iunie 2013

Discursul meu la debate

    În calitate de Vorbitor 3 al Guvernului, în prima parte a discursului meu voi încerca să răspund atacurilor Opoziției, iar în cea de-a doua parte a discursului voi resusține cazul Guvernului.
    Voi începe prin a spune că așa cum a zis și Vorbitorul 2 al Opoziției, R. A., cei 20 de voluntari care au reușit să aibă vise în care erau răpiți de extratereștrii, după ce și-au propus în mod special acest lucru. Însă, pentru un astfel de caz, 20 de voluntari nu ar fi chiar prea puțini? Oamenii din Antichitate chiar își propuneau ei să viseze că erau răpiți de extratereștrii, având ca sursă de inspirație concepția modernă a OZN-urilor?
    Să facem un exercițiu de imaginație: te plimbi seara pe stradă, iar pe cer vezi un OZN. Extratereștrii coboară din el și faceți schimb de informații. Din păcate nu ai telefon la tine sau aparatul ca să ai vreo dovadă. Și chiar de le-ai fi avut, toată lumea te acuza că le-ai falsificat...
    Așadar.... cum rămâne cu acei oameni care chiar au fost răpiți de extratereștrii?
    Aducând în discuție argumentele Guvernului, vreau să vă reamintesc că am demonstrat clar de-a lungul acestui meci că extratereștrii există, întrucât Terra nu poate constitui singura planetă cu viață din lume, deoarece extratereștrii ni s-au arătat încă din cele mai vechi timpuri și pentru că toate religiile sunt bazate pe întâlnirile dintre strămoșii noștrii cu extratereștrii, cărora le-au dat un caracter eronat de divinitate.
    În primul rând, Terra nu poate constitui singura planetă cu viață din lume, întrucât Universul este infinit în spațiu și timp, aflându-se într-o continuă stare de expansiune. În favoarea a ceea ce tocmai am spus, pot aduce și dovezi. De exemplu, în data de 12 mai 2011, NASA a anunțat faptul că s-a descoperit ”prima planetă mai mică decât Neptun care se află în zona optimă de viață, unde temperatura medie este de 25 grade Celsius și care efectuează o mișcare de revoluție în 270 zile. Oamenii de știință au anunțat că viața pe planeta Kepler, din sistemul Kepler22b, este posibilă, chiar dacă ar putea fi ilustrată doar de bacterii. De asemenea, aș vrea să adaug că s-au găsit bacterii în norii venusieni.
    În al doilea rând, prezența OZN-urilor și a extratereștrilor a fost consemnată încă din cele mai vechi timpuri. Așa cum a spus și colega mea, D. S., cea mai veche dovadă a existenței extratereștrilor este desenul din peșteră din S., care datează încă de acum 8000 de ani. Tot astfel, grecii, sumerienii, egiptenii, maiașii, dar și alte popoare antice au realizat descrieri amănunțite a unor obiecte zburătoare, din metal, cu care ”zeii” veneau și îi vizitau. Unele desene și inscripții care s-au păstrat până în zilele noastre ne arată faptul că acele nave seamănă izbitor cu concepția pe care o avem noi, în epoca contemporană, despre OZN-uri. Tot astfel, chiar și în perioada Renașterii, s-au reprezentat astfel de nave misterioase. Un exemplu ar fi pictura ”Madonna cu pruncul și Sfântul Ioan Botezătorul” sau ”Botezul” de Aert Gelder.
    Așadar, sper că toate aceste argumente v-au distrus orice dubiu referitor la existența extratereștrilor.












3 comentarii:

  1. prost. vorbitorul trei nu raspunde la nimic si nu reconsolideaza nimic. el trebuie sa planeze si sa observa meciul, identificand asa-numitele clah points. keep working on that.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inseamna ca nu stii debate! :))) sa te uiti pe regulile workschools macar!

      Ștergere
  2. mie mi se pare interesant discursul
    felicitari:)

    RăspundețiȘtergere

Don't forget to leave a comment!